Friday, July 01, 2011

Malaysia lwn Myanmar - Persahabatan

Assalamu'alaikum,

Dua minggu yang lalu di Stadium Sultan Muhammad ke-IV telah berlangsungnya perlawanan persahabatan diantara pasukan Malaysia dan Myanmar dalam persiapan skuad Harimau Malaya untuk menghadapi Pusingan Pertama Kelayakan Piala Dunia 2014.

Aku berangkat dengan bas pada Jumaat malam bersama rombongan ke-3 Ultras Malaya dari Shah Alam. Dua rombongan telah bergerak dahulu pada Khamis malam. 

Hujan sangat lebat menemani semua penyokong-penyokong Malaysia di Kota Bharu. Aku pun malas nak menaip panjang(Shah Amirul cakap suruh kongsi gambar sahaja)walaupun benda ni dah nak basi tetapi silakan;

mereka-mereka...









menggila...














hasil kegilaan itu...

dan kegirangan...





dan video;

video

video

video

itu sahaja yang aku nak kongsi...


Sekadar tulisan dan pendapat

2 comments:

  1. tahniah bro sebab da brape kali sampai ke Kota Bharu (stadium keramat The Red Warriors)..saya selaku salah seorang penyokong mengalu2kn lagi kedatangan kalian semua terutama ultras Malaya..korang memang best bro..yang gmbar tyme "flare" tu smart..memang nampak meriah sgt2..tp tyme u hari hujan..kalau hari xhujan, sy rasa xdpt ultras nk enjoy mcm ni sb konfem2 padat sgt2 stadium tu..

    p/s : kepada yg bkenaan tu, bg la hak royalti kami..boleh buat stadium baru..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...